0497-541426 Info@Postelhoef.nl

Over Hotel de Postelhoef

Wij zijn gespecialiseerd in senioren vakanties

Midden in de natuur van de Brabantse Kempen, Verhuld tussen de prachtige bossen van Luyksgestel, kunt u ons vinden. Familiehotel de Postelhoef biedt veelzijdige vakanties voor senioren en mensen met een beperking. Wij zijn tot drie sterren Superior bekroond en bieden een perfecte uitvalbasis om de rijke geschiedenis en de prachtige bosrijke omgeving van de Brabantse Kempen te verkennen.

Ruim 30 Jaar Ervaring

Drie generaties ervaring. Kom zorgeloos genieten!

Familiebedrijf

Drie generaties familie in een bedrijf dat voel je!

Uw zorgen zijn onze zorgen

Wij werken samen met een betrouwbare thuiszorg organisatie. Zij kennen ons en weten welke zorg u nodig heeft. U hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Wie we zijn

Meer dan 30 jaar geleden werd de Postelhoef opgericht door de Familie Daris-Wammes. Wij geloven dat een geweldige vakantie begint bij een uitmuntende service en een stukje beleving vanuit een unieke locatie. Daarnaast weten wij dat vooral de  kleine details ons onderscheiden. Dit bereiken we door te zorgen dat u zich meteen thuis voelt in ons familiehotel. Als u bij ons op vakantie komt nemen wij uw zorgen over en kunt u geheel tot rust komen.

0+
Jaar Ervaring
0
Generaties
0
Kamers
0
M2 Prachtige Tuin

Even uw zorgen vergeten bij de Postelhoef

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een volledig verzorgde vakantie, inclusief excursies en geweldig leuke avonden met diverse optredens. Uiteraard kunt u vanuit het hotel ook heerlijk wandelen en/of fietsen. Het hotel is volledig aangepast voor iemand met lichamelijke beperkingen.

Kortom; bij de Postelhoef heeft u gegarandeerd een comfortabele en zorgeloze vakantie. 

De Postelhoef heeft een eigen rustiek aangelegd park met diverse panoramabankjes en jeu de boules. De ruime zon- en schaduwrijke terrassen bieden een fraai uitzicht op de ­omringende natuur. Het heerlijk verwarmde zwembad biedt verkoeling tijdens warme zomerdagen en heeft een speciale trap met leuningen. 

Wat wij beloven

Uw zorgen zijn onze zorgen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een volledig verzorgde vakantie, inclusief excursies en verzorgde avonden. Uiteraard kunt u vanuit het hotel ook heerlijk wandelen en/of fietsen. Kortom; bij de Postelhoef heeft u gegarandeerd een comfortabele en zorgeloze vakantie. Heeft u een fysieke beperkingen? Wij hebben alle faciliteiten om ook u een onbezorgde vakantie aan te bieden. 

Waarom wij een goede keuze zijn

Volledig aangepast hotel

De Postelhoef heeft een eigen rustiek aangelegd park met diverse panoramabankjes en jeu de boules. De ruime zon- en schaduwrijke terrassen bieden een fraai uitzicht op de ­omringende natuur. Het heerlijk verwarmde zwembad is aangepast net zoals de rest van het hotel zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Bent u geïnteresseerd in ons?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!