fbpx
0497-541426 Info@Postelhoef.nl

Gezelschappen en groepsreizen

Laat ons meedenken

Waarom wij weten wat u wilt

Hotel de Postelhoef wordt al meer dan 30 jaar gerund door de familie Daris en is gevestigd in het gezellig grensplaatsje Luyksgestel. Het hotel is gelegen tegen de bosrand, omringd door prachtige bossen, vennen en heidevelden Een hotel dat zich voornamelijk richt op het ontvangen van gezelschappen en individuele gasten waarvoor speciale arrangementen worden aangeboden met schitterende excursies en verzorgde avonden.

Ons hotel bied 40 hotelkamers waarvan 13 twee- en 6 eenpersoonskamers volledig aangepast zijn voor mensen met een lichamelijke beperking.

Volledig verzorgd waaronder

Onze geweldige excursies

Het aanbod van de excursies varieert enorm omdat er ook heel veel verschillende wensen zijn. Het hotel is  gevestigd in een unieke omgeving. De grens van Belgie ligt op 2 kilometer loopafstand,vandaar dat er veel excursiemogelijkheden zijn in België. Wij bevinden ons in de nabijheid van de gezellige Belgische plaats Lommel met zijn bekende weekmarkt, Turnhout met zijn prachtige authentieke marktplein, gezellige winkelstraat en natuurlijk de vele terrasjes waar een heerlijk Belgisch biertje zich goed laat smaken.  Uiteraard zijn de vermaarde bonbons overal verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook diverse leuke excursiemogelijkheden en een stop bij de abdij van Postel is ook altijd een succes.

Maar de Brabantse Kempen bieden ook heel veel moois, Museum Dansant, Kempenmuseum, De Ploeg en zijn een paar opties in de directe omgeving. Daarnaast hebben we het gezellige Valkenswaard en Eersel ook in de nabijheid. Zelf vinden we een rondrit waarin een verhaal over de Smokkelaars van vroeger met natuurlijk diverse typische Smokkelaars paadjes, of een rondrit door de prachtige 8 Saligheden, ook altijd een aanrader.

Al deze excursies gebeuren in een luxe touringcar waar maar liefst 62 personen plaats kunnen nemen. .Mensen die slecht ter been zijn kunnen met de lift in de bus geholpen worden, deze lift is altijd standaard in de bus aanwezig, dus een rollator? Geen probleem.

Van A tot Z

Compleet Verzorgd

Als u weer terug bent van excursie kunt u plaats nemen op een van de terrassen in onze schitterende tuin. Is het heel warm, dan kunt u lekker opfrissen in het verwarmde buitenzwembad. Liever iets actiever? Pak een van onze gratis leenfietsen en ga heerlijk fietsen, of speel een spel op de Jeu de  Boules baan. Diverse gezelschapsspelen zijn overigens ruim aanwezig.

Na het heerlijke 3 gangen diner(Op de afscheidsavond 4 gangen inclusief consumptie) in ons restaurant, kunt u gezellig gratis koffie/thee drinken in de recreatiezaal waarna het avondprogramma begint. Dit varieert uit gezellige muziekavonden, demonstraties of een interassante workshop. Tijdens deze avonden wordt er regelmatig iets lekkers gepresenteerd. 

Wij overleggen altijd met de reisleiding welke excursies zij willen, op verzoek sturen we graag een overzicht van de mogelijkheden toe. 

 Onze accommodatie is bijzonder geschikt om met uw gezelschap in alle rust te verblijven. Indien u meer informatie wilt naar de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact op.

Laat uw informatie achter

En wij nemen contact met u op.