0497-541426 Info@Postelhoef.nl

Gezelschappen en groepsreizen

Laat ons meedenken

Waarom wij weten wat u wilt

Hotel de Postelhoef wordt al meer dan 30 jaar gerund door de familie Daris en is gevestigd in het gezellig grensplaatsje Luyksgestel. Het hotel is gelegen tegen de bosrand, omringd door prachtige bossen, vennen en heidevelden. Een hotel dat zich voornamelijk richt op het ontvangen van gezelschappen en individuele gasten waarvoor speciale arrangementen worden aangeboden met schitterende excursies en verzorgde avonden.

Ons hotel biedt 40 hotelkamers waarvan 23 twee- en 17 eenpersoonskamers. Hiervan zijn 13 tweepersoonskamers en 6 eenpersoonskamers volledig aangepast. 

U kunt voor uw gezelschap kiezen uit verschillende mogelijkheden. Wij kunnen voor u een compleet programma organiseren inclusief prachtige excursies en verzorgde avonden. Daarnaast kunt u ook zelf de regie in handen nemen. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Volledig verzorgd waaronder

Onze geweldige excursies

Het aanbod van de excursies varieert enorm omdat er ook heel veel verschillende wensen zijn. Het hotel is  gevestigd in een unieke omgeving. Wilt u ideeën voor uw gezelschap om een excursie te organiseren? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden. Bijvoorbeeld:

De grens van België ligt op 2 kilometer afstand dus daarom zijn er veel excursiemogelijkheden in België. Wij bevinden ons in de nabijheid van de gezellige Belgische plaats Lommel met zijn bekende weekmarkt, Turnhout met zijn prachtige authentieke marktplein, gezellige winkelstraat en natuurlijk de vele terrasjes waar een heerlijk Belgisch biertje zich goed laat smaken. Uiteraard zijn de bekende Belgische bonbons overal verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook diverse leuke excursiemogelijkheden zoals een stop bij de abdij van Postel.

Daarnaast biedt de Brabantse Kempen ook heel veel moois. Museum Dansant, Kempenmuseum de 8 saligheden of het Bakkerijmuseum zijn een paar opties in de directe omgeving. Daarnaast hebben we het gezellige Valkenswaard en Eersel ook in de nabijheid. Zelf vinden we een rondrit waarin een verhaal over de Smokkelaars van vroeger met natuurlijk diverse typische Smokkelaars paadjes, of een rondrit door de prachtige 8 Saligheden, ook altijd een aanrader.

Al deze excursies zijn mogelijk met een luxe aangepaste touringcar. Deze heeft een speciale lift aanwezig waardoor u met rolstoel gewoon deel kunt nemen aan de excursies. Ook indien u slecht ter been bent kunt u gebruik maken van deze lift (let op: geef vooraf aan indien u in een vaste rolstoel komt en graag deelneemt aan de excursies. Dit omdat de buschauffeur hier rekening mee dient te houden i.v.m. stoelen te verwijderen uit de bus). 

Van A tot Z

Compleet Verzorgd

U kunt plaats nemen op een van de terrassen in onze schitterende tuin. Is het heel warm, dan kunt u lekker opfrissen in het verwarmde buitenzwembad. Wilt u liever iets actiefs doen? Huur een van onze fietsen (ook e-bikes aanwezig) en ga heerlijk fietsen, of speel een spel op de Jeu de  Boules baan. Diverse gezelschapsspelen zijn overigens ruim aanwezig.

Naast een dagprogramma kunt u er ook voor kiezen om nog een avondprogramma te organiseren.

Onze accommodatie is ook bijzonder geschikt om met uw gezelschap in alle rust te verblijven. Indien u meer informatie wilt naar de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact op.

Laat uw informatie achter

En wij nemen contact met u op.