fbpx
0497-541426 Info@Postelhoef.nl

Motor Arrangement

Op zoek naar een veilige verblijfplaats voor uw motor en een heerlijke overnachting?

Het wachten is voorbij. Ben je er ook aan toe om na al die weken van thuis zitten, weer te kunnen ontspannen op de motor en bent u opzoek naar een verblijfplaats waar zowel jij als je motor heerlijk kunnen verblijven? 

Als motorrijder moet je de wegen door de Brabant zeker een keer gereden hebben. Niet alleen bevindt België zich op een steenworp afstand, het is daarnaast ook nog eens een verschrikkelijk mooi gebied. Het is zeker aan te raden om er de tijd voor te nemen, om niets te missen van de mooiste plekjes. Dit doe je als motorrijder natuurlijk het beste in een motorhotel! Zo weet je zeker dat alle benodigde motorvoorzieningen aanwezig zijn en je je motor veilig in een motorgarage kunt stallen.

Als je dit zoekt ben je bij Hotel de Postelhoef aan het juiste adres!

Wij als familiebedrijf willen niets liever dan je een warm welkom geven, na deze weken van stilte. Ben je er ook zo aan toe? Eindelijk weer in het bijzijn van elkaar. Natuurlijk wel op een verantwoorde en veilige manier, want de gezondheid staat voorop.

We hebben speciaal voor de motoren een overdekte beveiligde verblijfplaats waar ze vertrouwd kunnen overnachten. Lekker dineren of lunchen? Vraag naar de mogelijkheden.

Uiteraard is het ontbijt inbegrepen

Mocht je graag begeleidt rondtouren dan is er op aanvraag een gids met ruim 30 jaar motor ervaring speciaal voor u aanwezig!

Wil je genieten van dit heerlijke arrangement en zich over niks zorgen hoeven te maken? Boek dan een heerlijke vakantie bij hotel de Postelhoef. Mocht je speciale verzoeken hebben voel je vrij om direct contact op te nemen met: 0497-541426.

Datum

Beschikbaar in juni tot en met augustus 2020

Inclusief

  • Inclusief Ontbijt (eventueel kan er lunch en diner bijgeboekt worden)
  • Eigen Luxe Kamer + Badkamer
  • Gratis Wi-Fi + Telefoon
  • Beveiligde parkeerplaats speciaal voor je motor
  • Mogelijkheid voor een ervan gids op locatie
Enkele Foto's van Hotel de Postelhoef
2 Gasten bekijken op dit moment het arrangement.