fbpx
0497-541426 Info@Postelhoef.nl

Boek Kamer

Tijdelijk is het niet mogelijk te boeken bij hotel de Postelhoef. Voor meer informatie bel met 0497-541426
Kom tot rust bij Hotel de Postelhoef

Het wachten is voorbij. Bent u er ook aan toe om na al die weken van thuis zitten, weer te kunnen ontspannen bij de Postelhoef?

Goed nieuws, want vanaf 1 juni gaan wij weer open! De zon heeft zijn best gedaan om de omgeving en onze tuin in prachtige kleuren te veranderen. Kom ontspannen en genieten van de rust in de natuur

Wij als familiebedrijf willen niets liever dan u een warm welkom geven, na deze weken van stilte. Ben u er ook zo aan toe? Eindelijk weer in het bijzijn van elkaar. Natuurlijk wel op een verantwoorde en veilige manier, want uw gezondheid staat voorop.

Wij popelen om u weer te mogen ontmoeten! Wij zullen ons uiterst best doen om u van uw zorgen van afgelopen weken tijdens deze dagen te ontdoen.

De omgeving is volop in bloei. Prachtig om te zien en wat brengt het een rust om de vogels te horen fluiten. En wat is er nu leuker dan de omgeving te verkennen met de fiets? Geniet onderweg van de stilte en de omgeving. Of fiets naar een van de omringende dorpen en/of bezienswaardigheden. Gemeente Bergeijk is niet voor niets verkozen tot groenste gemeente van Europa!

Onze fietsroutes liggen al klaar. U kunt gratis gebruik maken van onze fietsen. Neemt u een eigen (elektrische)fiets mee? Wij hebben voor u een ruimte waar u uw fiets kunt stallen en opladen.

Of wilt u liever wandelen? 

Waar men met de fiets niet kan komen, zijn de mooiste stukken natuur te vinden. Sta ook niet gek te kijken wanneer u bijvoorbeeld een ree voorbij ziet rennen of grazen. Loop op uw eigen tempo, op weg met een wandelroute of een door u zelf bedachte route. 

 

Wilt u genieten van dit heerlijke arrangement en zich over niks zorgen hoeven te maken? Boek dan een heerlijke vakantie bij hotel de Postelhoef.

Datum

Beschikbaar in juni tot en met augustus 2020

Inclusief

  • Inclusief Ontbijt (eventueel kan er lunch en diner bijgeboekt worden)
  • Eigen Luxe Kamer + Badkamer
  • Gratis Wi-Fi + Telefoon
  • Fiets en wandelroutes
Enkele Foto's van Hotel de Postelhoef
2 Gasten bekijken op dit moment het arrangement.