Gastvrij en comfortabel familiehotel

Over ons

Midden in de natuur van de Brabantse Kempen, Verhuld tussen de prachtige bossen van Luyksgestel, kunt u ons vinden. Familiehotel de Postelhoef biedt veelzijdige vakanties voor senioren en mensen met een beperking. Wij zijn tot drie sterren Superior bekroond en bieden een perfecte uitvalsbasis om de rijke geschiedenis en de prachtige bosrijke omgeving van de Brabantse Kempen  te verkennen.

Meer dan 30 jaar geleden werd de Postelhoef opgericht door de Familie Daris-Wammes. Wij geloven dat een geweldige vakantie begint bij een uitmuntende service en een stukje beleving vanuit een unieke locatie. Daarnaast weten wij dat vooral de  kleine details ons onderscheiden. Dit bereiken we door te zorgen dat u zich meteen thuisvoeld in ons familiehotel. Als u bij ons op vakantie komt nemen wij uw zorgen over en kunt u geheel tot rust komen.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een volledig verzorgde vakantie, inclusief excursies en geweldig leuke avonden met diverse optredens. Uiteraard kunt u vanuit het hotel ook heerlijk wandelen en/of fietsen. Kortom;bij de Postelhoef heeft u gegarandeerd een comfortabele en zorgeloze vakantie. Heeft u een lichamelijke beperking, geen probleem, wij hebben al de faciliteiten om ook u  een onbezorgde vakantie te kunnen aanbieden.

De Postelhoef heeft een eigen rustiek aangelegd park met diverse panoramabankjes en jeu de boules. De ruime zon- en schaduwrijke terrassen bieden een fraai uitzicht op de ­omringende natuur. Het heerlijk verwarmde zwembad is aangepast net zoals de rest van het hotel zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Collage postelhoef