Gastvrij en comfortabel familiehotel

Over ons

Midden in de natuur van de Brabantse Kempen, Verhuld tussen de prachtige bossen van de Brabantse kempen ligt een hotel met een geheel eigen bekoring. Familiehotel de Postelhoef biedt veelzijdige vakanties voor senioren en mensen met een beperking. Hotel de Postelhoef is tot drie sterren Superior bekroond en biedt een perfecte uitvalsbasis om de rijke geschiedenis en de prachtige bosrijke Kempen te verkennen.

Meer dan 30 jaar geleden werd de Postelhoef opgericht door de Familie Daris/Wammes. Wij geloven dat een geweldige vakantie begint bij een geweldige service. Daarom zijn we reeds 30 jaar bezig om u een geweldige vakantie te bezorgen. Dit bereiken we door te zorgen dat u zich meteen thuisvoeld in ons familiehotel. Daarna zorgen we dat u kunt genieten van onze geweldige locatie midden in het bos van de Brabantse Kempen. Wij geloven dat service het allerbelangrijkste is van een hotel. Als u bij ons op vakantie komt nemen wij uw zorgen over en kunt u geheel tot rust komen.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een volledig verzorgde vakantie. Of u nu wilt wandelen en fietsen in de natuur of interesse heeft in excursies en verzorgde avonden, bij Postelhoef heeft u gegarandeerd een comfortabele en zorgeloze vakantie. Het Hotel is geschikt voor ouderen en mindervaliden.

De Postelhoef heeft een eigen rustiek aangelegd park met diverse panoramabankjes en jeu de boules. De ruime zon- en schaduwrijke terrassen bieden een fraai uitzicht op de ­omringende natuur. Het heerlijk verwarmde zwembad is aangepast net zoals de rest van het hotel zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Collage postelhoef