Maak gebruik van onze feestkorting!

Verrassings Arrangement (8 Daags)

Laat u verrassen deze week en heerlijk in de watten leggen. U zult hartelijk worden ontvangen bij hotel de Postelhoef met koffie of thee en een lekkere verrassing. Bij deze verrassing zal het niet blijven. Toch zijn er ook een aantal dingen die geen verrassing zijn tijdens uw verblijf. U zult verblijven op basis van volpension. Elke avond zal er voor u een heerlijk driegangendiner worden geserveerd. Hierbij houdt de kok zorgvuldig rekening met uw dieetwensen. 

Deze week worden u drie schitterende excursies aangeboden waarbij de entreeprijzen uiteraard inbegrepen zijn. Deze excursies worden gemaakt met een touringcar die is voorzien van lift, dit zorgt voor zorgeloos in- en uitstappen.

 Daarnaast blijft er voldoende tijd over waarbij u kunt genieten van onze schitterende tuin, heerlijk met een goed boek of een lekker drankje. Wat denk u van een frisse duik in het zwembad? Wilt u fietsen, dan staan onze fietsen gratis ter uw beschikking.

In de avonden zullen diverse artiesten voor entertainment zorgen. U kunt hierbij denken aan een gezellige meezingavond, of een muziekbingo.

Laat u zich graag verrassen tijdens uw vakantie? Boek dan dit heerlijke verrassingsarrangement bij hotel de Postelhoef.

Vanaf € 559,- p.p.  


7 september t/m 14 september 2019  (VOLGEBOEKT)


Terug