Maak gebruik van onze feestkorting!

Proef de Sfeer: Pré-Kerstarrangement (6 daags)

Wilt u zorgeloos genieten van de warme kerstsfeer bij hotel de Postelhoef maar wilt u thuis zijn met de feestdagen? Dan is het pre-kerst arrangement zeer geschikt voor u. Tijdens uw vakantie is het hotel volledig ingericht in kerstsferen. Dit zal u direct opvallen bij aankomst, daarnaast wordt u hartelijk ontvangen met koffie/thee en een kleine verrassing passend in de kerstsferen.

U bezoekt een prachtige kerstmarkt en de mooiste kerststallen, daarnaast staan er andere kerst gerelateerde excursies op de planning. Er zullen tijdens dit arrangement in totaal drie halve dagtochten worden gemaakt met een luxe touringcar, deze touringcar is voorzien van lift.

Bovendien zullen er verschillende avonden worden georganiseerd waarbij diverse artiesten hun opwachting maken. Tijdens deze avonden wordt er natuurlijk ook gezorgd voor heerlijke kerst versnaperingen.

Om de kerstbeleving totaal te maken wordt er voor u een avond een viergangen-kerstdiner geserveerd. De andere avonden is er een driegangendiner. Uw gehele verblijf is op basis van volpension.  Als u aanwezig bent in het hotel, kunt u driemaal daags gebruik maken van de koffie/thee-bar.

Wilt u komen genieten van de kerstsferen, maar de feestdagen thuis met familie vieren? Aarzel dan niet en boek uw vakantie in totale kerstsferen bij hotel de Postelhoef.

Vanaf € 360,- p.p.* 


Terug