Maak gebruik van onze feestkorting!

Paasarrangement (8 daags)

Heerlijk weg met Pasen? Kom naar hotel de Postelhoef.

In 2019 biedt hotel de Postelhoef een heerlijk paasarrangement aan. Tijdens dit arrangement zal het hotel versierd worden met allerlei kleurrijke paasversieringen. Misschien vindt u wel een van de paaseieren die verstopt zijn waarmee u leuke prijzen kunt winnen.

Op dag van aankomst wordt u hartelijk ontvangen met koffie/thee en iets lekkers.

Tijdens dit achtdaagse arrangement zult u verblijven op basis van volpension. Natuurlijk hebben we met de paasdagen een heerlijke paasbrunch en een uitgebreid paasdiner. Hierbij houdt onze kok uiteraard rekening met uw dieetwensen. U zult vier schitterende excursies maken waarbij u de nabije Brabantse en Limburgse omstreken leert kennen, uiteraard staat alles in het teken van de Pasen en het heerlijke voorjaar.

In de avonden zullen diverse artiesten hun talenten laten zien waarbij verschillende lekkernijen uitgedeeld worden. Op de laatste avond zal er een prijsuitreiking zijn voor de vinders van de verschillende paaseieren die gedurende de week verspreid door het hotel verstopt liggen. Misschien bent u wel de gelukkige vinder van het gouden paasei.

Thema: Alles in het teken van Pasen

Heeft u zin om Pasen te vieren in een schitterende ambiance? Boek dan snel uw vakantie! U kunt uw vakantie boeken via onze website www.postelhoef.nl of u kunt bellen naar 0497-541426.

Vanaf € 489,- p.p

(Exclusief toeslag eenpersoonskamer, toeristenbelasting en boekingskosten)

 

Terug