Maak gebruik van onze feestkorting!

Kerst en nieuwjaars arrangement (10 daags)

Tien dagen zorgeloos van de feestdagen genieten. Heerlijk eten, prachtige versieringen en een verrassend programma laten u genieten van deze feestelijke tijd.   

Kerst en nieuwjaar staan bekend als de gezelligste tijd van het jaar, met heerlijk eten en prachtige versieringen. Al deze clichés zijn waar als u de feestdagen doorbrengt bij hotel de Postelhoef. De gezelligheid begint zodra u binnenstapt. U wordt hartelijk ontvangen met koffie/thee en een kleine kersttraktatie.

Wij zullen u verwennen met een schitterend programma, volop prachtige excursies en entertainment, uiteraard volledig in de sfeer van de feestdagen. Daarnaast kunt u op kerstavond een bezoek brengen aan de nachtmis. Hierna zult u worden ontvangen met Glühwein, chocolademelk en diverse kersttraktaties. Beide kerstdagen wordt er een uitgebreid viergangen kerstdiner voor u geserveerd. U viert niet alleen kerst bij de Postelhoef maar natuurlijk ook oud en nieuw. We zullen zorgen voor oliebollen en hele hoop gezelligheid. Het begin van 2020 vieren we door gezamenlijk te proosten op het nieuwe jaar.

Maar niet alleen op deze feestavonden zorgen we voor vermaak in de avond. Ook op verschillende andere avonden wordt er voor entertainment gezorgd. Uiteraard met vele extra’s.

Wilt u de feestdagen doorbrengen bij hotel de Postelhoef? Boek dan dit warme kerst-nieuwjaars arrangement. 


Vanaf  € 889,- pp


Terug