Maak gebruik van onze feestkorting!

Voorjaarsarrangement (5 daags)

Wilt u in 2019 optimaal genieten van het eerste lentezonnetje en de bloeiende lentebloemen? Ervaar het begin van de lente eens in Hotel de Postelhoef.

Deze mooie ervaring begint al bij aankomst. U zult hartelijk worden ontvangen bij hotel de Postelhoef met koffie of thee en een kleine traktatie. U zult verblijven op basis van volpension. Elke avond zal er voor u een heerlijk driegangendiner worden geserveerd. Hierbij houdt de kok zorgvuldig rekening met uw dieetwensen. 

Tijdens uw verblijf staan er verschillende leuke excursies en routes door de prachtige in bloei staande omgeving op de planning. Tijdens dit voorjaarsarrangement zullen er drie halve dagtochten worden gemaakt waarbij de entreeprijzen uiteraard inbegrepen zijn.

Om deze ervaring extra speciaal te maken zullen in de avonden diverse artiesten voor entertainment zorgen. U kunt hierbij denken aan een gezellige muziekavonden en andere leuke activiteiten. Tijdens deze avonden zal er voor lekkere versnaperingen worden gezorgd.

 Het arrangement loopt van 18 t/m 22 Maart 2019 met als Thema: Alles in het teken van de lente

Wilt u het begin van de lente ervaren en daarnaast zorgeloos kunnen genieten?  Boek dan dit heerlijke voorjaarsarrangement bij hotel de Postelhoef.

Vanaf € 330,- p.p.*

(Exclusief toeslag eenpersooneskamer, toeristenbelasting, calimitetenfonds en boekingskosten)


Terug